21 juni 2013

Presentator Jos overleden †
Ik meld U het spijtige nieuws dat Jos Vancompernolle is overleden. De 61-jarige Koekelarenaar bezweek woensdagnacht aan een hartstilstand.

Toen ik hoorde dat 'de Jos' overleden was, moest ik toch even gaan zitten en ik denk dat velen dit zullen doen als ze het nieuws horen. Hij was de presentator van in het verleden tractorpulling Moerbeke-Waas, tractorpulling Wingene en diverse evenementen. In de toekomst ging hij normaal aanwezig zijn in Diksmuide, Wingene en nog meer tractorpullings, maar jammer genoeg is dit niet meer mogelijk nadat Jos overleden is woensdagnacht aan een hartstilstand.


Sinds mijn jonge jaren ben ik zot van zijn uitspraken zoals "de auto met nummerplaat ...-... staat in brand behalve z'n lichten" of hoe hij vorig jaar een actie deed met het publiek (tt Wingene) en ieder uur een nummer zei van m'n telefoonnr en degene die als eerste een berichtje zond naar mij kon een date winnen met mij. Als je eraan terugdenkt zeer mooie herinneringen en deze zal ik zeker en vast nooit vergeten! Hij was dan ook de persoon die mij aanzette om zo'n blog te starten en verder te gaan met deze mooie hobby. (Zie ook 'Hoe het allemaal begon...') Ik keek al uit naar dit jaar om hem terug te zien en terug een hele zondag zijn kluchtjes te horen.
Weet alvast Jos dat ik een zeer mooie tijd beleeft heb met jou en ik dat nooit zal vergeten...

Ook mijn medeleven aan de familie, vrienden en dergelijke.

Geen opmerkingen: